Koripallo on hämmästyttävä peli, jota miljoonat pelaavat ja miljoonat katsovat kaikkialla maailmassa. Se tarjoaa lähtökohdan nuorentamiseen, erinomaisen harjoittelun, upean esityksen ohittamisesta, ammunnasta ja harhauttamisesta sekä paljon hauskaa. Se sisältää myös monia sääntöjä, jotka voivat olla toisinaan monimutkaisia, mutta suhteellisen suoraviivaisia. Olen pelannut useita koripalloversioita ja tarjoan nämä viisi vinkkiä koripallon pelaamiseen.

1. Valitse vastustajasi. Älä valitse joukkuetta vain siksi, että pidät väreistä, tai vain siksi, että pidät toisen joukkueen henkilöstä, valitse vastustajan soveltuvuuden perusteella.

Helppo tapa välttää joukkueen valitseminen, mikä ei selvästikään ole tasoitus, on kysyä kentän muilta pelaajilta, mitä pelaajia on helpoin vartioida. Muista kertoa heille vastustajatiimin yksityiskohdat. Onko ketään, joka näyttää olevan helposti tarttuva, onko henkilö, joka näyttää olevan päättämätön, vai onko pelaaja, joka näyttää olevan liian fiksu vartioitavaksi. Hyvä tapa löytää helposti vartioitavia ihmisiä on vain katsella muiden ihmisten pelaamista. Jos näet vastustajan miehittävän pisteen, huomaat todennäköisesti, että he ovat hyviä ampujia, erinomaisia ​​ohikulkijoita ja erinomaisia ​​pallosyöttejä. Kun päätät vastustaa näkemäsi pelaajan valtavaa suosiota, mene iso tai mene kotiin! Tämä liike voi usein palata, mutta se tehdään harvoin tarkoituksella. Mene vastakkain yleisen mielipiteen kanssa, ja jos olet oikeassa, päästät vastustajan harvoin irti. Se vaatii vähän sopeutumista ja paljon kärsivällisyyttä, mutta tämä on usein unohdettu osa koripalloa.

2. puolustaa palloa – tämä saattaa kuulostaa hieman alkeelliselta, mutta se ei ole menettänyt merkitystään pelin luomisen jälkeen. Koripallon kauneus on, että ei ole käynnissä täysimittaista sotaa, vain muutama ihminen on mukana ja he yrittävät voittaa pelin. Jos pelaaja tiputtaa palloa kohti omaa koriaan ja puolustaja pääsee sinne ennen häntä, hän saa avun. Jos hän siirtyy puolustajan yleiseen suuntaan, hän saa pallon takaisin, ja jos puolustaja saa pallon, hän saa pallon. Ei ole todellisia “puolustavia” pelaajia. Pohjimmiltaan, älä käännä palloa, älä luovuta koreja ja karkota vastustajasi.

3. Syötä kaista puolustajallesi. Kun siirrät pallon toisen joukkueen kaistan yleiseen suuntaan, haluat yrittää löytää pelaajan, joka vastaanottaa pallon. Mitä lähempänä pääset häneen, sitä parempi.

4. Katso palloa – suurin osa pelaajistani ei muista hetkeä, jolloin he eivät pystyneet siirtämään hyvin. Tämän päivän pelissä suuremmat pelaajat ovat kuitenkin yleensä paljon parempia ohikulkijoita kuin aiemmin. Tämä tekee pallon seuraamisesta erittäin helppoa, ja jos olet todella kiinnostunut, voit alkaa pitää palloa silmällä. Katso, onko pelaajalla kädet pallolla ja alkaako se kiertää sitä vastakkaiseen siipeen. Jos hän on ilmassa, hänellä ei ole aikaa hankkia oikea kääntö, ja hyvä kääntö tappaa pelin yhtä nopeasti kuin ylinopeus.

5. Pidä linnaketta – Tämä saattaa kuulostaa Koripallo 101: n Demeritiltä, ​​mutta joskus joukkueet voivat viedä 32-45 kolmannen ja -22 etenemisen yhden pelaajan kanssa, jolla ei ole aavistustakaan siitä, mitä hän tekee. Vaikka hänellä olisikin hyvät syöttötaidot, on kauhea idea jättää hänet yksin yksin kentälle. Hänet voidaan estää tekemästä näytelmää, ja jos näin tehdään, apu voi pian muuttua liikevaihdoksi. Voit tehdä asialle helpomman, jos kaikki tietävät hänelle määrätyn aseman lattialla. Pidä kaikki pelaajat hyvin hoidettuina ja sitoutuneina kentällä ollessaan. Jos kaksi pelaajaa ei halua vartioida toisiaan tai jos he paniikkia juoksevat enemmän kuin heidän on pakko, lapsi saattaa saada “o-renkaan”, joka on 5 ylimääräistä tilaa heidän välillään pelin tekemiseksi.

Tämä on vain viisi vinkkiä kouralliseen perustaitoon, jota useimmat pelaajat eivät harjoittele tarpeeksi. Napsauta | ci-esiasetettuja kuvakkeita saadaksesi lisätietoja.

kaapin lattian osoittimet,

Pyrimme saamaan pallon liikkeellä; käynnissä

Tikkaiden porat auttavat sairasta pelaajaa kehittämään rytmiä

Käytä keskipallomattoa paineen alaisena kulkemiseen

Antaa painoa painon lisäämiseen – harjoittele sitä!

Pallon ammunta katutunnelmalla, ei sulka kosketuksella,

Vasikan korotukset, onko se tiputtelua vai sormen liikkumista?

Voitto, kun pallo ei mene sisään, aiheuttaa keskittymiskyvyn menetyksen;