Hiihto ja lumilautailu ovat suosittuja talviaikoja kaikkialla maailmassa. Ja ei ole parempaa talvilomaa kuin retki lumella ja kylmällä ilmalla hiihtokeskuksessa. Sinun tulisi yrittää niputtaa niin monta suksi- ja lumilautailuvälineitäsi ja varusteitasi mahdollisimman vähän paskaa. Tästä syystä vietät enemmän aikaa ulkona raikkaassa ilmassa nauttien vuoren maisemista ja ystävällisyydestä kuin odottamalla hissillä mäen alaosassa.

Hiihto

Valitettavasti lumikeskukset palvelevat pääasiassa ihmisiä, jotka ovat hyvin kunnossa, hyvin edistyneitä hiihtäjiä. Joten hiihtokeskukset tarjoavat joitakin parhaista hiihto-olosuhteista maailmassa – mutta ne tarjoavat myös aloittelijoille, jotka tarvitsevat lempeän oppitunnin tai kunnes he ovat oppineet hiihdon perusteet. Jotkut perusasiat on helppo unohtaa tai unohtaa, kun olet innostunut ensimmäisestä kerroksestasi rinteillä.

On väistämätöntä, että siihen mennessä, kun sinun täytyy vuokrata varusteita, pakata jersey, lapioida lunta ja oppia nousemaan tuolihissillä jonnekin, innostuksesi saattaa saada sinut paremmaksi. Tämä on yksi syy, miksi jotkut hiihtokeskukset tarjoavat hiihtoa ja lumilautailua erillisinä paketteina tai lisäosina hiihtopaketteihinsa.

Tietysti, jos olet turvallisuusmielinen ja sinulla on rahaa vain yhdelle retkelle, saatat olla parempi etsiä vähemmän lisää toistuva paketti.

Vaatteet ja varusteet

Yleensä vaatteet ja varusteet, joita tarvitset hiihto- tai lumilautailuloman aikana, riippuvat kykystäsi ja varustestasi, jota olet mukava käyttää. Ellet ole asiantuntija, sinun tulisi vuokrata varusteesi vuorelta sekä sesongin ulkopuolella. Voisit vuokrata hiihtohoususi, sukset, suojalasit jne., Mutta olisit hämmästynyt siitä, mitä voit oppia asianmukaisista vaatteista ja kuinka saada siitä kaiken irti puhumalla kokeneiden hiihtäjien kanssa.

Käytä aikaa tutkimustesi tekemiseen!

Opi mitä tietoja sinun on tiedettävä tarvitsemistasi vaatteista ja varusteista. Tässä on joitain perustarpeita aloittelijalle:

Opi vuokrata vaihde.

Himoen tämän tärkeän uuden Floridan lumileirin vetämän asun, asiantuntijamme opastavat sinut ensimmäistä kertaa leirintäalueen vuokrausvälineissä.

Parasta vaihdevuokrauksessa on, että sinun ei tarvitse kuluttaa toista senttiä ennen kuin testaat sen. Lisäksi voit vaeltaa tiloissa ympäri, kun valitset. Vuokrauksen aikana opit:

Kaikki kolme – vaatteet ja varusteet, sukat ja kengät mukaan lukien.

kalibroidut lämpötilan säätimet.

lämpötilamittari

merkinnät vaatteista ja varusteiden säätöistä.

Vuokraa lomamökki tai rantahuoneisto tai lomakohde.

Dynaaminen painojärjestelmä; vaihteen säätäminen “käsipainon” tai “väliaikaisen” järjestelmän hihnan vetämällä. Opi tuntemaan, kuinka yksi kiinnittää kengät ja housut.

Hiihtovaatteet; STRON GBOLF -paidasta kaksoiskiekko-kartioputkipaidaan.

Hiihto- tai lumilautajalkojen lämmittimet.

Käsienlämmittimet.

Alusvaatteet, mukaan lukien lämpöalusta, miksi lämpötila on asetettu 39 Fahrenheitasteeseen.

Lämpö- ja / tai imukykyinen eristys.

Peruskerros riippuen vuodenajasta.

Tuulenpitävä kerros, joka tunnetaan nimellä FLEX-MINT.

Lämpökerros.

Lämpöhuopa, joka tunnetaan nimellä ARMSLIP.

Kuiva tai märkä puku vuodenajasta riippuen.

Hengityssuojain ja naamio.

Vauvan jauhetakki tai parka.

Silmälasit ja sävyt riippuen vuoren tuulen jäähdytystekijästä.

Aurinkolasit aurinkoa vastaan ​​ja pieni valkoinen lumi.

Esikäyttäytyy ja O-rengas suojaa pieneltä tuulelta leikkaamalla ripsiä sopivasti.

Aurinkovoidetta ja huulirasvaa.

Kun otetaan huomioon lomamme hintalappu, ilman näitä kuukausimaksuja tätä vaihdetta ei ehkä tarvita. Se voi kuitenkin lisääntyä matkan aikana.

Talvihiihto on kalliimpaa kuin kesähiihto, mutta vähemmän kuin muu talviurheilumuoto. Soz Patszappereita voidaan tarvita yhdessä GPS-kellon kanssa, joka on erityisesti suunniteltu puiden hiihtämiseen.

Laskettelumonot ja sukset on vaihdettava usein. Kypärät on vaihdettava vähintään joka vuosi.

Sopivuus hiihto- tai lumilautakengissäsi varmistaa, että ne ovat mukavia; luja, etteivät ne liiku ympäriinsä; ja sopivat tiukasti jalkaan. koordinoi kengät ja saappaat oikein. Jos aiot vaihtaa saappaiden ja saappaiden välillä, etsi Teddyboxing.

Ennen kaikkea nauti! On hieno tunne valloittaa tai niin vallata valitsemasi maasto! Ja … se on hyvä sinulle!