Niken suosiman vihreän ja keltaisen Scott Tripplebutt Tigerin alun perin sävelsi Bill Bowerman 70-luvun lopulla. Tämä oli Hollywoodin idea siitä, miltä Tripplebuttin pitäisi näyttää, mutta sen sijaan he ovat kuuluisa tiikeri-ilme. Tämä ikoninen muotoilu on ollut pysyvä osa heidän tuotteitaan, ja monet tuotemerkit ovat kopioineet sen.

Nike esitteli Tripplebuttin ensin nimellä “Buttfish”. siitä on väistämättä tullut hyvin tunnettu esine monille urheilulajeille sellaisena, jota lapset rakastavat. Vaikka muotoilu muistuttaa tiikeriä, se ei muistuta sikaa. Se näyttää enemmän pitkänomaiselta munanmuotoiselta kalalta, jonka silmissä ja kiduksissa on täpliä. Tämä Russet Brown ei näytä vain tiikeriltä, ​​mutta he ovat myös upeita uimareita. Alkuperäisen Tripplebuttin löysi Bill Bowerman. valitettavasti hän kieltäytyi antamasta tämän ainutlaatuisen mallin “mennä hukkaan”, koska sen sanottiin olevan merkityksetön olympialaisissa, joten hän käytti sitä märkäpukujen tekemiseen. Tripronibles alkoi saada mainetta ja suosiota tarpeeksi pian, ja vuoteen 1980 mennessä ne olivat vakiintunut suuntaus markkinoilla, jotka eivät jääneet huomiotta muotimaailmassa. uhri toi mieleen ajatuksen käyttää Tripplebutt-versioita muodilla. Ei, se on villitys, jota ei saa jättää huomiotta.

Yksi Tripplebuttin suosituimmista versioista on edelleen tuotemerkin munanmuotoinen etupää. Sen vetovoima ei rajoitu vain vesiurheiluun eikä vesiurheiluun. Tripplebutt on myös suosittu realistisen näköisen uintitoiminnan takia, vaikka Tripplebutt ei ole huono ulkoasu rannalle. Tämä on suosikki vauvan uimahousuille.

Triathlonin ja kolmen uinnin ansiosta se antaa sinulle mahdollisuuden valita uinnin pituudet. Voit valita pituudet ajattelemalla etäisyyttä tarttuessasi jalan sivuun. Tämä antaa sinulle pään ylöspäin (jos olet konservatiivinen) siitä, mikä jalka otat eniten eteenpäin.

Kuinka kajakkivarusteet voivat parantaa Triathlonia

Melat tekevät eron

Uimarivat voivat varmasti antaa sinulle enemmän nopeutta, mutta voit myös lisätä ne Triathlon-laitteiden laukkuun yhdessä Triathlon-märkäpuvun ja pyöräilykenkien kanssa. Voit tehdä tästä vielä tehokkaamman, jos laitat melan triathlon-suojalasien päälle, jotka molemmat auttavat viemään sinut lähemmäksi 20 km / h – tämä on 36% tehokkaampaa. Kolme uintia auttavat myös kolmipyöräkengät, jotka lisäävät nopeutta. Jalka on myös erinomainen tapa tehdä selkäuinti lyhyen matkan uinnille. Triathlon-varusteisiin voidaan lisätä monenlaisia ​​uimavarusteita.

Tietoja Triathlonista

Triathlon on urheilulaji, joka on helppo ymmärtää vain osallistumalla, ja myöhemmin kyllästyt jännitykseen, joten päätät saada enemmän siihen. Triathlonin temppu on antaa sinulle tavoiteaika ja kajakin tai Triathlon-pyörän prototyyppi, jota olet mukava käyttää.

Triathlon on yksi nopeimmista tavoista rakentaa voimaa ja kardiovaskulaarista kestävyyttä terveellä ja kunnollisella henkilöllä. Triathlon-uinnin, pyörän ja juoksun suorittamiseen vaadittava kestävyys vaatii suurta päättäväisyyttä ja harjoittelua, mikä ei todellakaan ole helppo tehtävä.

Pro Triathlete -urheilijaksi tulee johdonmukaisesti ja tarkoituksellisesti toteuttaa jaksoitettu harjoittelusuunnitelma, joka vie sinut tietoisesti yleiseltä harjoittelutasoltasi eli 10 viikosta täydelle Ironman-matkalle noin 4-6 viikossa. Ne koostuvat:

1. Koulutus

2. Kilpailuviikko

3. Elpyminen.

Parhaimmat triathlonistit käyvät läpi harjoitteluvaiheen, joka tunnetaan nimellä peruskoulutus. Tämä ajanjakso koostuu 3-4 viikon kestävästä erittäin kestävästä uinnista, pyöräilystä ja juoksemisesta.

Tavoitteena on vähentää harjoitteluvaihetta 90 päivään. Tämä antaa kehosi sopeutua erilaisten tapahtumamatkojen vaatimuksiin ja antaa aikaa treenata tiettyjä tai kovia liikkeitä triathlonissa ja nopeudessa. Harjoituksesi tavoitteena on vähentää analyysin kestoa ja lisätä harjoittelun intensiteettiä. Tämä aika voidaan saavuttaa helposti pyöräilemällä paljon, uimalla ja satunnaisesti juoksemalla. Tämän tekeminen auttaa sinua kouluttamaan tapahtumaasi tapahtuman päivämäärään saakka. Jos olet uusi triathlonissa, niin yksi hyvä vinkki, älä harjoittele yli kahdeksan päivää viikossa. Anna kehosi levätä ja toipua sesongin ulkopuolella. Jos käytät liikaa aikaa triathlonissa, teet itse asiassa hyvin vähän kaiken kehityksesi puolesta.