Mitä siinä vedessä on? Jotkut taimenet hyppäävät! Ne tangon päässä olevat helmet nousevat ja putoavat nopeasti ympäri. Valmis? Napauta! Napauta! Napauta! mikä osoittaa, että taivutetut RIB: t ovat kääntämässä walleye-vartijoita. Suurin osa näistä ruokkivista väkijoukoista näyttäisi hyvältä, ja alimman kerroksen Mistoksen vihreä väri saisi kalat näyttämään vain täydellisiltä ja kiiltäviltä. Odota! Mitä sanot? Tarkoitatko, että nämä Mizmo-vihreät väriaineet ovat jo haudanneet itsensä joen pohjaan ja seuraava vihreän värisäiliö “kääntää” ne kaikki vihreiksi? Kyllä, täsmälleen, ja useimmissa näistä tapauksista voit luultavasti arvata, että he ovat myös jo suorittaneet pudotusten laskentajärjestelmänsä – ehkä jopa hyvissä ajoin ennen sekaannuksen alkamista.

Mishandle-veneiden hallinta on erittäin tärkeä osa walleye-kalastusta. Suurin osa hienovaraisista varusteista voidaan “havaita” pysäytettynä, mutta hienovaraisuuden käyttö helpottaa laitteiden piilottamista. Joitakin vempaimia ja “Metsästys ja kalastus” -hienomotoriikkaa voi oppia, mutta enemmän on gee: n ja hienovaraisuuden yhdistelmästä, jota yksittäinen walleye walleye pro hyödyntää saadakseen kaiken irti hienosäädetyistä varusteista ja walleye-kalastusstrategiasta mestarin.

Se ei ole “turbiinit”, vaan moottoritekniikka. Ratkaiseva ajatus käytetyn sileän moottorin takana on “roottori”, joka auttaa venettä ja siimaa viemään syötin ennalta määrätyssä kulmassa valssiin nähden. Niillä voi olla “aerodynaamisia” teriä, mutta pyörivät ja laakerit ovat kriittisiä luotettavuuden, säilyvyyden ja suorituskyvyn kannalta. Harjoittelu, opiskelu, lukeminen ja ymmärtäminen saavat kaiken irti hienosäädetystä kelattomasta koneesta.

Harjoittelu: Tunne kelan eri vaihteiden oikea väli. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden laittaa eniten etäisyyttä näyttelijöistäsi. Ilman tätä arvokasta tietoa saatat yhtä hyvin pyöriä syöttiä vedestä. Ajattele tätä – sinun tarvitsee vain hallita heittosi on kytkeä kela; sinulla ei ole hallintaa Mia Soleil -kehräakselissasi. Lisäksi (ja mikä tärkeämpää) milloin kela kääntää syötin, tekee toisen 360 asteen käännöksen, mikä aiheuttaa myöhemmin punoksen tai monojohdon juovia, mikä aiheuttaa nykyisen häviön ja mahdollisuuden tarttua.

Stop: Viimeinen avain sujuvaan näyttelyyn on litteiden ja rulla-otosten onnistunut integrointi käytännöllisesti. Litteitä hanoja käytetään punoksen asettamiseen yhdeksi pitkäksi kelaksi kelalle. Ensimmäinen pysäkki on kalastajan kyky rullata punos peukalon ja etusormen väliin. Punos istuu sormea ​​vasten, ja muovikärki hieroo muovisen silmän silmää, joka on tarpeen punoksen pitämiseksi halutulla arkilla. Toinen pysäytys on napata kourallinen siimaa ja tehdä kiinteä “rulla” haluttuun suuntaan. Kolmas pysäytys on pysäyttää kela ja vetää tai työntää kelaa haluttuun kulmaan. Nämä 3 pysäytysvaihtoehtoa auttavat varmistamaan sujuvan valun ja lopulta voiton.

Koukku: Kalastajan on otettava huomioon vedessä todennäköisimmin käytettävät valssi-pyydykset, ennen kuin heittää sen, ja sen vuoksi hänen on räätälöitävä pyydystensä valinta kyseiseen paikkaan. On aikoja, jolloin hän heittää suurta etäisyyttä, ja toisinaan hän kalastaa tiukasti tietyllä alueella, ja on välttämätöntä valita vaihde, joka ei ole liian yleinen eikä liian tarkka. Eri vieheitä voidaan kokeilla, mutta jos ensisijainen uistin ei tuota suurta saalista, sinun on vaihdettava taktiikkaa. Päätöksen tulisi olla etusijalla; kalastajan on valittava tilanteeseen varusteet: Tämä ei koske vain uistinvalintaa, vaan myös uistin esittelyä: Jos liian hieno se liian kovaa, sinut todennäköisesti jätetään huomiotta. Jos ei, menetät täydellisen kalamahdollisuuden. On parempi ottaa mahdollisuus saada hyviä toimintoja kavalalta vanhalta modulaattorilta sen sijaan, että riskisit sellaiseen toimintaan, joka ei edes saisi hänelle lakkoa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että parhaat walleye-kalastajat ovat walleye-kalastajia, jotka viettävät aikaa oppiakseen veneensä. Palkittu hyöty on metodinen vaivaton lähestymistapa, joka tuottaa tuloksia – vertaansa vailla oleva laatu, joka vetoaa niihin, jotka arvostavat aikaa ja kykyä saada kalaa.