Harjoittelun, nyrkkeilijän leikkausten, nyrkkeilyvammojen – lopetetaan vain siellä. Kuka tahansa oletkin, ikäsi riippumatta, kaikkien tulisi osata lyödä. Kenelle tahansa, joka ei osaa lyödä (tai ei osaa välttää lyöntiä), ei pitäisi luottaa liiallisella voimalla taistelussa. Jokainen, joka on ammuttu tappavilla, lävistävillä lyönneillä rintaan, kurkkuun ja kasvojen ympärille (missä useimmat ihmiset lyövät nyrkillä), voidaan silti tappaa yhdellä hyvin sijoitetulla ammutulla. Olen yrittänyt vakuuttaa sinut tästä artikkelissani HOOK ‘self, jossa artikkelini kertoo kuinka välttää vaarallisia tilanteita (mukaan lukien helpot pään laukaukset). Tämä viesti ei vain vanhene.

Eli mikä se on? Sen sijaan, että kertoisit räikeästä välttämättömyydestä välttää lyöntejä, sanoma on, että sinun on suoritettava lyöntejä tarkasti ja hallitusti – siten – lävistämällä tappamaan. Toista tätä, kunnes ymmärrät täysin: mitä enemmän voimaa asetat kohteen taakse, sitä parempi. Punch palautetta. Huomaa sanallinen painotukseni; Annan neuvoja esimerkkinä. Kitka nyrkkeilysäkkien kanssa ei muuta tietojen käyttämisen perustapoja, jotkut saattavat mieluummin jättää tämän neuvon enemmän tai vähemmän huomiotta – en! Ja lopuksi, oppia “Control” -periaate ja soveltamaan sitä (yleensä hyvällä tavalla).

Niin typerää kuin tämäkin lähestymistapa on, jotain on parempi kuin ei mitään, ja lainaten kuolemattomia nyrkkeilijöitä Billy Jackia: “On helpompi lyödä tyynyllä, johon voit laittaa nyrkkisi, kuin lyödä ilman tyynyä.”

Fancy Drill Voit parantaa lyöntien nopeutta ja tarkkuutta kokeilemalla tätä pientä ilmausta “Sabre Napoliin”.

* Tämä aikataulu varmistaa, että sinulla on useita pikalaukkuja kotona. Yritä sopia 2-3 “Sabres” -laitteeseen (kaikuluotainyksikkö) harjoittelua kohti ja yritä rakentaa nyrkkeilysäkkeihin. Tämä on suunniteltu nopeuttamaan reaktioaikoja ja parantamaan harjoittelijan yleistä kuntoa. * Tämä rakenne on sisällytetty sekä vanhasta että uudesta Maailman nyrkkeilyliitosta (WBA). Voit vapaasti käyttää sitä mielesi mukaan.

Päivä 1 – Laitepäivä. Opi ja harjoittele seuraavaa:

Päivä 2 – nopeuspäivä. Lennä yöllä / pois kaupungista. Hanki ruskea vyö.

Päivä 3 – Kestävyys. Vapaapäivä.

4. päivä – ketteryys ja joustavuus. Takaisin “normaaliin” harjoitteluun.

5. päivä– Hauska päivä – heittää tikkaa. Nyt alueet, joita voi kokeilla!

Päivä 6– Harjoittelu.

7. päivä– toipuminen.

Joten, se on, vain 5 lyhyttä ja suloista askelta saadaksesi sinut tietäsi. Paljaiden luiden, painon, sydän- ja hengityselinten näkökulmasta mielestäni se on hyvä ohjelma! Suurin ero on nopeuden painottaminen ja käyntien määrä amatööririveissä – pidän siitä henkilökohtaisesti! Olen työskennellyt WBC: n maailmancupin Naseem Savillen alla ja sen yläpuolella useita vuosia ja olen tehnyt joitain vaikeimpia kolhuja viimeisimmissä 9 kilpailussa, ja Doc asetti minut saamaan tittelin! Hän oli hyvin erityinen ja huomautti usein, että Magnus-ohjelma oli parempi kuin mikään kolmesta (Englanti, Yhdysvallat ja Australia) tällä hetkellä käytettävissä olevasta ammatillisesta koulutuksesta.

Voi, unohdin … ONEfactor:

O.K.

Olla P.O. Nyrkkeilijä, on hämmästyttävää, kuinka valmistautumaton kaveri on 5 metrin ympyrään ja kuinka nopeasti hän on poissa elementistä. Se, mitä olemme tehneet täällä, on antaa aloittelijalle 3 pääkohtaa, joihin on keskityttävä voimakkaasti puolueellisen, erittäin tehokkaan lävistysjärjestelmän rakentamiseksi, ja mielestäni se on hyvä kenellekään. Tämä on tapauskohtainen juttu, joka sopii! Olen valinnut nyrkkeilyn, enkä MMA: ta eikä katua, koska ne kaikki vaativat ristikoulutusta ja myös siksi, että MMA-areena on paljon vaarallisempi, typerä. Nyt! Mennään asioihin, joita ammattilaiset tekevät. Mikään muu minulle suoritettava koulutus ei ole täysin varma, ettet voi tehdä (tai yrität tappaa minut!)

Painepisteet (painepisteet: mitä ne ovat, ohennettavissa)

Painepisteet: Mitä, ne eivät vain ole niin yksinkertaisia ​​kuin olisit ensin. Terävä sormien todellisen tuhoavan voiman ymmärtäminen voi olla voimakas oivallus. Heidän herkkyytensä voi tehdä vastustajan elämästä elävän helvetin!

Palattuani alussa sain pienen leluvasaran ja toinen pää oli merkitty, jota käytettiin iskemään liikkuvia autoja ja toista päätä iski ihmisiä. Voisin joko saada auton ja peukalon tai henkilön. Ne näyttivät vain paljon paremmilta kuin moppi, paljas nyrkki tai riippumatta tikarikädestä. Vapautat takaisin nopeasti ja helposti.