Olen kimmoisan kestävyysharjoittelun ja vielä enemmän sydänkiihdytyksen suuri fani, joten miksi en yhdistäisi näitä kahta? Asiaan perehtymättömille tiedoksi, että sydänkiihdytys tarkoittaa 30-60 sekunnin sydänliikuntasarjojen tekemistä vastusharjoitusten välissä. Seuraava harjoitus on pelkillä nauhoilla (ja muutamalla kehonpainoliikkeellä) suoritettava harjoitus, joka sopii erinomaisesti silloin, kun sinulla ei ole käytettävissänne muita laitteita tai jos haluat vain vaihtaa asioita. Se on myös tehokas vaihtoehto sydänliikunnalle, sillä se kohdistuu kaikkiin tärkeimpiin lihasryhmiin ja sisältää sellaisia tekniikoita kuin supersarjat, jättisarjat ja sydänkiihdytyksen, jotta intensiteetti pysyy korkeana ja sydän pumppaa. Tuloksena on raju harjoitus, joka kasvattaa voimaa, vahvuutta, aerobista kuntoa ja lihaksia samalla kun se polttaa rasvaa. Harjoitus on jaettu viiteen harjoitusryhmään, joista kukin keskittyy tiettyihin ylävartalon lihaksiin, ja sydänkiihdyttimenä toimivat jalat ja kokovartaloliikkeet:

  • Ryhmä 1: Rinta ja selkä sekäjalat
  • Ryhmä 2: Rintakehä ja selkä sekä koko vartalo
  • Ryhmä 3: Hartiat jajalat
  • Ryhmä 4:Hauikset ja hauislihakset koko vartalon kanssa
  • Ryhmä 5: Vatsalihakset japohkeet

Suorita kukin ryhmä piirin tavoin ja suorita jokaisen ryhmän kaikki sarjat, ennen kuin siirryt seuraavaan ryhmään. Tarkoituksena on jatkuva liike, joten pidä tauot minimissään – ei vain tiettyjen supersarjojen, jättisarjojen ja sydänkiihdytysjaksojen sisällä, vaan myös vartalonosien ryhmien välillä. Tämä harjoitus potkaisee pakaroita, mutta usko pois, arvostat rasvanpolttohyötyjä ja sydän- ja verenkiertoelimistön sopeutumista, kun se on ohi.

Cardioacceleration Band Workout
1

SYDÄNKIIHTYVYYDEN JÄTTISARJA Suorita harjoitukset järjestyksessä niin, että harjoitusten ja sarjojen välillä on mahdollisimman vähän lepoa.

Punnerrus Suorita

räjähtävästi niin, että kätesi nousevat lattiasta jokaisen toiston lopussa. 3 sarjaa, 5-8 toistoa (ei lepoa)

+ 5 lisää harjoituksia