Tietosuojalauseke





Sisältö

  • Yleistä
  • Henkilötietojen kerääminen
  • Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
  • Henkilötietojen suojaaminen
  • Miksi jaamme henkilötietoja
  • Pääsy tietoihin
  • Markkinoinnin kieltäminen
  • Evästeet
  • Linkit muille sivustoille
  • Muutokset Tietosuojalausekkeeseen
  • Yhteystiedot

 

Yleistä hoitaa

Tämä Tietosuojalauseke muodostaa yhdessä Käyttöehtojen kanssa ehdot, joiden perusteella Sportteri.fi -sivusto (jäljempänä Palvelu) käytön yhteydessä kerättyjä henkilötietoja käsitellään. Sportteri Oy (jäljempänä Palveluntarjoaja) on tämän Tietosuojalausekkeen perusteella käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjä. Palveluntarjoaja on sitoutunut suojaamaan palvelujensa käyttäjien yksityisyyttä ja noudattaa toiminnassaan kansallisia tietosuoja- ja muita lakeja sekä hyviä tietosuojakäytäntöjä. Tämä tietosuojalauseke kuvaa Palveluntarjoajan henkilötietojen keräämistä ja käsittelyä koskevat käytännöt. "Henkilötieto" tarkoittaa tietoa, joka on yhdistettävissä tiettyyn henkilöön. Jatkamalla tämän Palvelun käyttöä osoitat, että olet lukenut tämän Tietosuojalausekkeen sekä Käyttöehdot ja annat suostumuksesi käsitellä henkilötietojasi alla olevien ehtojen mukaisesti.

 

Henkilötietojen kerääminen

Palveluntarjoaja käsittelee Palvelun käytön yhteydessä antamiasi henkilötietoja. Pääasiallisesti henkilötiedot kerätään käyttäjältä itseltään tilauksen tai rekisteröitymisen yhteydessä. Myös kun annat meille henkilötietojasi verkkokaupassa asioidessasi (esimerkiksi varmennat luottokorttisi, teet tilauksen, valitset toimitustavan tai palautat tilaamasi tuotteen), hyväksyt sen, että keräämme henkilötietosi. Voit peruuttaa suostumuksesi antaa Palveluntarjoajan kerätä, käyttää tai luovuttaa tietoja sinusta. Voit peruuttaa suostumuksesi ottamalla yhteyttä Palveluntarjoajaan.

Voit luovuttaa Palveluun esimerkiksi seuraavia henkilötietoja: Etu- ja sukunimi Syntymäaika Sukupuoli Kotikaupunki Sähköposti Puhelinnumero Kotiosoite tai asuinalue

Henkilötiedot saattavat sisältää muun muassa nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, syntymäaikasi sekä muita tietoja, joita päätät suostumuksellasi luovuttaa. Muita kerättäviä tietoja ovat digitaalisen tilin edellyttämät rekisteröitymistiedot, kuten käyttäjätunnus, nimimerkki, salasana ja muu mahdollinen yksilöivä tunnus.

Myös Palvelun käytöstä havainnoituja tietoja kerätään kuten: Palvelun ominaisuuksien käyttö- ja selaustiedot, mainokset jotka on näytetty sekä tiedot mainosten klikkaamisesta; sivu, jolta käyttäjä on siirtynyt sivuillemme, laitteen malli; sekä sijaintitiedot ja muut tiedot joihin asiakas on antanut suostumuksensa.

Henkilötietoja kerätään tiettyä, nimenomaista ja laillista tarkoitusta varten, lisäksi tiedot ovat asianmukaisia, olennaisia ja rajoitettuja sekä tarvittaessa päivitettyjä. Henkilötiedot säilytetään muodossa, josta rekisteröity on tunnistettavissa ainoastaan niin kauan kuin on tarpeen.

 

Henkilötietojen suojaaminen

Kiinnitämme erityistä huomiota tietosuojaan ja tietoturvaan Palvelumme suunnittelussa, toteuttamisessa ja ylläpidossa. Käytämme asianmukaisia fyysisiä, teknisiä ja hallinnollisia suojakeinoja henkilötietojesi suojaamiseksi väärinkäytöksiltä. Tietosuojasta ja tietoturvasta huolehtivat siihen erikseen nimetyt henkilöt. Rajoitamme pääsyn henkilötietoja sisältäviin järjestelmiin ja tietokantoihin ainoastaan nimetyille henkilöille, joilla on välttämätön työhön liittyvä tarve ja oikeus käsitellä kyseessä olevia henkilötietoja.

Toteutamme ajantasaista tietosuojaa ja tietoturvaa ennakoivan riskienhallinnan keinoin, huomioimalla tietosuojan ja tietoturvan palvelujemme suunnittelussa, kouluttamalla henkilöstöämme ja tarkastamalla säännöllisesti palvelujemme vaatimusten mukaisuutta. Huolehdimme tietojen väärinkäytöksiin liittyvistä ja muista vastaavista riskeistä ottaen huomioon riskin todennäköisyys ja suojattavan tiedon luonne. Tietosuojaloukkauksista informoidaan käyttäjälle välittömästi sähköpostilla.

Erityisesti heikommassa asemassa olevien käyttäjien, kuten alaikäisten käyttäjien antaessa suostumuksensa henkilötietojen keräämiseen ja käyttöön, on heidän etunsa erityisesti huomioitu. Alle 16- vuotiaiden onkin erikseen varmennettava palveluntarjoajalle saaneensa huoltajan hyväksynnän ennen profiilin tekemistä.

 

Miksi jaamme henkilötietoja

Jaamme henkilökohtaisia tietoja luvallasi tai jos se on tarpeen, jotta voimme suorittaa pyytämäsi tai valtuuttamasi tapahtuman tai tuotteen tarjoamisen. Jaamme henkilötietoja myös tutkimustyötä, markkinointia, mainosten kohdennusta sekä tuotekehitystä varten.

 

Pääsy tietoihin

Sinulla on oikeus saada maksutta tietoja koskien Palveluntarjoajan käsittelemiä henkilötietojasi, tietojen lähdettä, tietojen käsittelyn tarkoitusta, säännönmukaisten tietojen luovutusten kohteita sekä sitä, miten sinä rekisteröitynä voit käyttää oikeuksiasi asianomaisessa henkilötietojen käsittelyssä.

Voit myös pyytää virheellisten tai puutteellisten tietojesi korjaamista tai poistamista. Lisäksi voit peruuttaa suostumuksesi liittyen tietojen keräämiseen, käyttöön tai siirtoon.

 

Markkinoinnin kieltäminen

Mikäli et halua, että henkilötietojasi käsitellään suoramarkkinointiin liittyviin tarkoituksiin, voit milloin tahansa ilmoittaa tästä Palveluntarjoajan yhteyshenkilöille.

Kaikessa sinulle lähetetyssä sähköisessä markkinoinnissa sinua informoidaan siitä, miten voit pyytää, ettei henkilötietojasi käsitellä markkinointitarkoituksiin.

 

Evästeet

Palveluntarjoaja käyttää Palvelussa evästeitä varmistaakseen sivuston toimivuuden ja saadakseen tietoja vierailuista.

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät usein nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea Palvelussamme vierailevat selaimet.

Evästeiden avulla Palveluntarjoaja voi kerätä tietoa esimerkiksi tietokoneestasi, IP-osoitteestasi, käyttöjärjestelmästäsi ja selaintyypistäsi. Nämä tiedot koostuvat yleensä tiedoista, joiden johdosta yksittäistä käyttäjää koskevia tietoja ei voida tunnistaa. Palveluntarjoaja voi käyttää pysyviä evästeitä tilastollisiin ja analyyttisiin tarkoituksiin, kuten ylläpitääkseen tilastoja koskien Palvelun käyttöä, tutkimusten suorittamiseen kehittääkseen sivustoa ja määrittääkseen, mitkä osat sivustosta ovat suosituimpia, tarjotakseen informaatiota kolmansille osapuolille, jotta sinulle voidaan kohdistaa asianmukaista mainontaa ja optimoidakseen sivuston käyttöä. Evästeitä käytetään myös sinun tunnistamiseksi palatessasi sivustolle, jotta sinulle voidaan tarjota sinua kiinnostavaa informaatiota.

Voit kieltäytyä hyväksymästä evästeitä ja tuhota olemassa olevat evästeet selaimesi asetusten kautta. Mikäli selaimesi estää evästeiden käytön, et välttämättä pääse Palveluun tai pysty täysin hyödyntämään Palvelun tiettyjä osia.

 

Linkit muille sivustoille

Tämä Tietosuojalauseke soveltuu ainoastaan tähän Palveluun eikä kolmansien osapuolten tarjoamiin verkkosivuihin. Siltä osin kuin tämä Palvelu sisältää linkkejä muihin sivustoihin, tulee huomata, että Palveluntarjoaja ei ole vastuussa tällaisten kolmansien osapuolten sivustojen tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä.

 

Muutokset Tietosuojalausekkeeseen

Palveluntarjoaja voi muuttaa tätä Tietosuojalauseketta milloin tahansa päivittämällä sitä. Tietosuojalausekkeen päivityksen päivämäärä on ilmoitettu käyttöehtojen alussa. Jatkaessasi Palvelun käyttöä, hyväksyt muutetun Tietosuojalausekkeen.

 

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää tästä Tietosuojalausekkeesta, voit ottaa yhteyttä osoitteessa: [email protected]