Monet meistä ‘kasvavat siitä’ jonain päivänä, mutta haluavat aloittaa tänä aamuna toimistossa. Joten miten palataan alkuperäiseen toimistoaikatauluumme, jos olemme pyöräkaistalla? Kannammeko polkupyöriä useammin, ajaessamme niitä joka päivä vai pitäisimmekö jalkakäytävällä?

Keskeisiä vinkkejä On tärkeää puhua työtoverillesi, jotta varmistat tulevaisuuden sitoutumisen pyöräilyyn, varsinkin jos vastauksesi tähän viestintään vaihtelee “En voi sitoutua kahteen viikkoon” tai “En tiedä miten saada pyörä …” – ennen ripustaa puhelin. Aikataulussa on aina toinen aika tai päivä, toinen avoin paikka. Muissa teoksissa se voi olla vuorosi alku tai loppu, työpäivän alku tai loppu tai jopa ennen tai jälkeen töiden. Voit myös menettää auton avaimet ja unohtaa kirjoittaessasi seuraavaa luokitusta. Kaikki ovat kiireisiä. Ole tukeva, mutta varmista myös, että esimiehesi tietää pyöräilyhistoriasi ja voi olla tukeva tulevissa keskusteluissa. Jos esimiehesi ei halua tehdä tätä, sinun neuvosi on löytää toinen esimies, joka haluaa.

Työssä et tarvitse valoja, joten et tarvitse pyörätelineitä tai lukkoja. Sinulla voi olla oma polkupyörävarasto töissä, mutta löydätkö turvallisen paikan pyörän säilyttämiseen, kun et käytä sitä? (ts. pyörällä toimiston ulkopuolella, toimistossa tai autossa)

On tärkeää varmistaa, että valitset oikeat varusteet ja pidät ne hyvässä ja käyttökelpoisessa kunnossa. Haluat varmistaa, että sinulla on sopivin varuste maantiepyöräilyyn ja että pyöräsi on täysin toimintakunnossa. Joitakin tarvitsemiasi asioita ovat:

– kypärä

– valot (edessä ja takana sekä LED-polkupyörän valopaketti on hyödyllinen)

– Pyörän valot (etu- ja takaosa sekä LED-polkupyörän valojen paketti ovat hyödyllisiä, samoin kuin akku, jos et halua kuljettaa ylimääräisiä paristoja ja kytkimiä)

– Pyöräteline (joka voi olla perinteinen tai swagistraptech. Swagistraptech on vaivaton tapa pyörän pysäköintiin toimistossa)

– Veitsi, rengasvivut ja monitoimityökalu

– Pyörälukko (Kaapelilukot toimivat parhaiten toimistoon, sekä katolle että maahan, mutta tarvitset tätä, jos olet yksi monista, jotka jättävät polkupyöränsä ulkopuolelle)

Muita mainittavia asioita ovat:

– Takaikkunat

– Takalasin pyyhkimet

– Takaikkunan peili

– Fleece (lämpö alusvaatteet)

– Lyhyet housut ja hame

– Hupparit (Kun työskentelin musiikkiteollisuudessa, muistutimme toisinaan kaikkia sääennusteista ja tarkistimme sen todelliseen työpäiväämme verrattuna. Kenenkään ei tarvitse käyttää talven ihmemaa vaatteita, kun he ovat töissä. Hupparit olivat En halua nyt työskennellä kylmän sään toimistossa. Mutta minun on muistettava itselleni, että kesä tuntuu mukavammalta kuin syksy.)

– Aurinkolasit (Jos sinulla on vain päivälaseja, mutta pidät pyöräilystä, osta sitten aurinkolasit. Jos työskentelet lämpimässä aurinkoisessa kaupungissa, pyöräilylasit ovat välttämättömiä. Päivälaseja näyttävät viileiltä, ​​ne on helppo pudota veteen ja laittaa taas, ne ovat kalliita, saatat kyllästyä niihin, kun otetaan huomioon halvat, tahmeat Do-pullot, jotka sinun on taivutettava kaatamaan vettä pois)

– Pyöräketjun ruiskutussuoja

– Ilmapumpun ja puhkaisun korjaussarja

– Polkupyörän korjaussarja (useimmissa toimistoissa on kotona polkupyörän korjaussarjat, jos heillä on ainakin keskitason pyörämekaanikoilla pääsy pyörämekaanikkoihin ja Internet-yhteys)

– Sisäputki, puhkaisukorjaussarja, rengasvivut, monisuojainen leikkuri ja työkalu.

– Ruoka ja vesi / aurinkolasit ja vaatteet, jotka muuttuvat sateeksi (Auton ajaminen toimistoon kylmällä autolla ei ole kuin tarvitse työskennellä ulkona auringossa)

Päätelmä – tämänhetkisen trendin perusteella aion mennä häkkikaivajaksi. Ostan pyörätelineen (lukittava ja lukittumaton) ja laitan sen päälle 2 polkupyörää ja asetan sen autooni – ja siitä on tultava työmatkaliikeni. Toimisto on iso teollisuus. Pyörätelineitä on 3 mallia liikenteen pysäköintiin. Yksi on aaza systemabike -teline, joka on katolle asennettu teline, mutta siinä on aukot edessä, mikä mahdollistaa polkupyörien mahdollisen kiinnittämisen joko katolle tai auton takaosaan. Yksi toinen on pysäköintitapa, jota kutsutaan “Carvin” -brändiksi, jota kerran liikkeet, kuten putkimiehet ja puhelinyhtiöt, käyttivät pysäköidäkseen hyötyajoneuvonsa pienestä lisämaksusta, kaikki kyytiin polkupyörän ollessa kiinni auton takaikkunassa.