Onko todella tapa laihtua, kun et voi edes pudottaa grammaa? Ennen kuin vastaat tähän kysymykseen, anna minun antaa sinulle vihje: on.

Mutta ennen kuin siirryt liian lähelle ruokavalion muuttamista, keskeytä vain ajatella sitä hieman.

Nyt vastaus. Kyllä, voit varmasti laihtua helposti, ilman että sinun tarvitsee edes laittaa vaatteita. Sinun tarvitsee vain motivoida itseäsi ja pysyä itsepintaisena. Jos teet sen sata kertaa viikossa, tarvitset paljon vähemmän ruokaa kuin luulet tarvitsevasi.

Tämä on dramaattinen tapa laihtua. Mutta sinun ei tarvitse pitää kiinni tästä syömissuunnitelmasta joka päivä – tästä. Kokeile sitä viikon ajan ja selvitä itse, jos se todella auttaa tai haluatko kokeilla jotain muuta. Kaikki ovat erilaisia, ja jos kaikki haluavat näyttää samanlaisilta, teet sen todennäköisesti väärin. Kaikki ovat erilaisia.

Kehonrakennus silloin ja nyt

Vuosia ja vuosia painonnostajat kamppailivat painonsa kanssa ja näyttivät samanlaisilta kuin edeltäjät 70 vuotta sitten. Miksi he kamppailivat? Yksinkertaisesti siksi, että he eivät voineet syödä tarpeeksi ruokaa koonsa perustelemiseksi.

Kuvittele vain painonnostaja, jonka 400 kiloa penkki painaa päivittäin 300 kiloa ruokaa … hän ei voi syödä tarpeeksi nostaakseen niin paljon, eikö?

Jälleen kerran.

Hänen on syötävä vähintään 1,5 grammaa ruokaa päivässä painonsa ylläpitämiseksi. Joten hän syö keskimäärin noin 100 grammaa ruokaa päivässä, koska hän saa mahdollisuuden huijauspäivään aina silloin tällöin.

Ole rehellinen itsellesi, ja jos et todellakaan halua syödä niin paljon, niin soita päiväksi seuraavaan ateriaasi asti.

Toisaalta, jos olet kova pelaaja – tarkoitat jotakuta, joka ei todellakaan halua syödä paljon ruokaa, mutta ei voi saada isoa helposti, syöt sitten hieman yli 100 grammaa päivässä (itse asiassa 200 grammaa).

Miksi? Koska jos haluat syödä enemmän kuin useimmat foodies ja haluat säilyttää painosi – sinun on syötävä yli 100 grammaa päivässä.

Joten, mikä on laihtuminen ruokavalio?

Kutsun sitä aikuisten kokoiseksi buffetruokavalioksi. Syöt saman, mitä kaikki muut ympärilläsi syövät, ja täytät lautasellesi enemmän ruokaa kuin olet käyttänyt ja sinulla on vaikeuksia täyttää vatsasi, joten et ole ‘ t täynnä.

Nyt, raivostunut armo, energia loppuu ja haluaa painon laskevan – vain vähän …

Temppu saada vatsa rasvaa pois on pitää ruokavalio mahdollisimman yksinkertainen. Tiedän helpommin sanottu kuin tehty. Mutta jotta ruokavaliosi olisi yksinkertainen, sinun on muistettava:

Syöminen ei ole aivoleikkausta. Se ei ole tiedettä. Se vie aikaa, harjoittelua, kärsivällisyyttä, kovaa työtä ja (mieluiten) tieteellistä näyttöä, joka tukee sitä, mitä teet.

Mistä aloittaa

Kuten minkä tahansa ravitsemuksen kohdalla, menestyt vain, jos aloitat pienestä – ja onneksi puhdas syöminen on paras tapa edetä. Mutta vaikka et aloittaisi puhtaalla ruokavaliolla, voit aloittaa seuraavalla tavalla:

Älä syö mitään jalostettua tai voimakkaasti kypsennettyä ruokaa.

Luonnollisten, terveellisten, orgaanisten (ts. Maatilalta peräisin olevien) elintarvikkeiden syöminen auttaa välttämään pikaruokaa ja todennäköisesti tekee sinusta myös onnellisempia, koska tiedät, että ruoka on sinulle hyvää ja että se tarjoaa sinulle terveyttä ja kuntoa edut.

Aloita syöminen pieninä annoksina vihanneksia tai hedelmiä.

Älä juo liikaa vettä (pysy kaukana virvoitusjuomista ja mehujuomista, etenkin todella maustetuista).

Treenaa säännöllisesti – joko kuntosalilla tai ulkona. Naiset: Hanki elämänsä paras muoto poistumalla “ips: stä” ja harjoittelemalla säännöllisesti.

On okei olla pieni ruokavalio suklaata, keksejä ja karkkia. Itse asiassa se on sinulle hyvä. Aineenvaihduntasi toimii paremmin ja poltat enemmän kaloreita kuin syöt, mikä tarkoittaa, että laihdut ja terveytät kuntosalin ulkopuolella

Saat paljon ravinteita syömättä, mutta sinun on syötävä oikein ja strategisesti. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy syödä pienempiä aterioita useammin. Rajoita ruokasi vain pari kertaa päivässä tai jopa 4 kertaa viikossa (tämä on todella vaikeaa aloittelijoille, mutta pääset minne haluat mennä hetkessä).

Voit saada syömällä roskia ja nauttimaan todella laihtumissuunnitelmastasi. Se auttaa itse asiassa myös monia ihmisiä pitämään hoitoa pitkään! Varmista vain, että syömäsi ruoka on terveellistä ja kiinnität huomiota annoskoosi.