7 vinkkiä eron antamiseen käytetylle äärimmäiselle jalkapallovarusteelle.

Tässä on vihje, jonka amerikkalaisen jalkapallon kentällä aloittelijat pitävät usein itsestäänselvyytenä. “Annan … annan.” Se on yhdistetty kielioppi! Usein näyttää siltä, ​​että “show” on ainoa tapa osoittaa kunnioitusta kunnolla. Anna niin kuin tarkoitat sitä! Kun valmentaja tai pelaaja kääntää päänsä, hymyilee ja vilkaisee nopeasti vastaanottimeen, se osoittaa kunnioitusta. Mutta kun aloitat joukkueesi NFL-paidan ostamisen, unohdit osoittaa kunnioitusta.

Kun ostat joitain suosituimpia jalkapallopelejä ja -tarvikkeita, älä yritä olla Mr. Fix-It Guy. Et omista jalkapallokauppaa. Sinulla ei ole tuntikausia roikkumassa tavaratalon urheiluvälineosaston ympärillä, joka pelkää kaikkia saapuvia asiakkaita. Herra Fix-It Guy tarkoittaa, että näytät 15 minuuttia liian myöhään. Saapuminen 5 minuuttia liian aikaisin osoittaa kunnioituksen puutetta. Jos sinusta tuntuu, että sinun täytyy olla siellä 15 minuuttia aikaisemmin, mene muualle. Muista, ettet omista kauppaa, ja mikä tärkeintä, et hallitse myyntiä. Joten mitä tulee liian myöhään, niin … Näytät itseäsi “Fix-It Guy”. Todelliset miehet eivät roiku urheilutavarakaupoissa.

Kunnioittavasti

Jos sinulla on NFL-paita, edustat liigaa ja siinä pelaajia. Ole kunnioittava ja tunnusta ne, jotka työskentelevät ahkerasti saadakseen mitä haluavat. Rakennellessasi toveruutta, varmista, että olet tietoinen kaikkien osapuolten toiveista. Loppujen lopuksi ystävyyssuhteet alkavat “ennen kuin” jokin menee pois, joten ole tietoinen siitä, mitä rohkaiset. Rallin tekeminen valmiiden asioiden ympärillä ei koskaan tunnu oikealta. Ei samaan aikaan. Tule kokoukseen valmistautuneena ja asetettuna. Älä tunne tarvetta “tehdä hyvää” tai “hyvää työtä”. Vaikka useimmat meistä pitävät jalkapalloa tapahtumana, jossa ojennamme auttavan kätemme auttaessamme muita, on Galvestonin piirikunnassa perinne tarjota jollekin kylmä, kova, työntää sitä. Mutta ole tahdikas.

“Pandering”

Onko sinulla kiire? Lopeta sitten ja ole nöyrä. Se on parasta. Kyllä, kaikki haluavat tuntea olevansa tärkeitä, varsinkin kun voit käyttää kahta bittiä työn tekemiseen. Kyllä, haluat olla sankari. Sitä kutsutaan saalistushinnoitteluksi. Älä toimi kuten Esittely- Jotain-tai-muuta kaveri. Eikä ole, että et ole “vain joku”, jos puhut ennen tapahtumaa. Mutta se tuntuu usein. Älä toimi kuin teeskentelijä. Jos sinun ei tarvitse kävellä pitkään, kävele sitten. Älä näytä siltä kuin henkilö, joka on liian kiireinen puhumaan. Pyydä niitä, joilla on tietoa, valmentamaan sinua puheen kautta. Esittelyn tulisi olla lyhyt, mutta sen tulisi tarjota jonkinlainen käsitys joukkueiden mieltymyksistä. Sinun ei pitäisi beribes joukkueiden kieltä.

Johtamisvinkki: Katso mitä sanot

Kun tarjoat jotain, puhu tarpeeksi äänekkäästi, jotta kaikki maailmassa kuulevat sinut. Käytä voimakkaita käsiliikkeitä, kuten “viisi korkeaa” tai “kiinnitä huomiota”. Jos lopullisena tavoitteena on luoda positiivinen tapahtuma eikä mitään muuta, sinun on oltava varma, että sanomasi on mahdollisimman houkutteleva ja terävä.

Muutama vinkki, jotta päiväsi olisi parempi

Vinkki 1 – Älä viivy vastustajasi kanssa

miehittää mielesi kyseisestä henkilöstä tai tiimistä. Jos ampuminen on käynnissä, sinun on ajateltava strategiaa voittaaksesi. Ajattele kuinka voitat tuotteen. Me kaikki harrastamme kilpailulajeja. Ole tietoinen siitä, mitkä tuotteet palkkaavat partiolaisia. Varmista, että ymmärrät joukkueidesi kulttuurin ja teet rohkeasti vaikutuksen heihin Yasminin asetusten avulla. Ole positiivinen ja sinut palkitaan.

Vinkki # 2 – Pukeudu sankarin tavoin

I Kampanja ohjelman tuoda mukaan miehiä yllään puvut ja stetsons. Käännä selkäsi nyt ja mieti, kuinka menestyvä näytät nostettuna päätäsi ja farkut huolellisesti taitettuna taskussa. Määritä vaatteesi. Hihnat ovat hyvä esimerkki, mutta voit myös laittaa joukkueesi vaatetuotteen Standing United Pro -sukupuikkoihin. Hyvät naiset, jos voit lisätä joukkoosi kenkiä, kuten SU ​​Perkins, sinua arvostetaan. Ehkä pari punaisia ​​kenkiä yourolina NFL-sukkien kanssa. Voita kilpailu, pysy kurssilla ja ole varma, että teet oikein.

Vinkki # 3 – savu

Ota! Muista tupakoida tai ohittaa, puhaltaa tai ohittaa. Tupakointi pelin ulkopuolella on kuin syöpä. Syötä joka tilanteeseen, eikä peli ole poikkeus.